Fotografering till ditt företag


Att ha professionellt fotograferade bilder i sitt företag kan göra en enorm skillnad. Bilder som kan användas från allt till dina sociala medier till din hemsida eller för marknadsföring.


Jag erbjuder både större och mindre foto + bildpakets-lösningar men kan även göra personligt utformade fotograferingar till ditt företag såväl som priser anpassade för längre samarbeten.

Maila till zandra@zahlo.se för offert.


Kika gärna i gallerierna nedan för att se bilder från tidigare fotograferingar.Carl Hedin | Eques Management Ab

Sen 2018 fotograferar vi regelbundet allt från Carls samarbeten med andra företag(t.ex. Hööks och Equestrian Stockholm) till bilder för hingstkatalog, hans dagliga arbete med hästarna på gården och en hel del annat.

Stierna Equestrian sportswear

Från våren 2020 fotograferar vi regelbundet till de olika klädkollektionerna här på västkusten.

Horse Vision AB

Jag fotograferar årligen med Horse Vision sen över 10 år tillbaka. Vi fotograferar till deras hemsida, marknadsföring och sociala medier men vi har även fotograferat till omslaget och bilder inuti Rebeccas två böcker om frihetsdressyr.

Natalie Oldfors Equestrian AB

Sen 2016 har jag tillsammans med Natalie fotograferat till hennes samarbeten(t.ex. Nova Equestrian), försäljningshästar och den dagliga träningen med hästarna men också foton till hennes inredningsföretag Dequestrian by Oldfors.

Johanna Lassnack & Maya Delorez

Våren 2021 fotograferade jag med Johanna och hennes häst Calle Cool till Maya Delorez 3-års jubileum.