En helg full av Kigermustanger

Alldeles i början av våren besökte jag Jessica på Team Kigers som föder upp Kigermustanger i Gnesta.
Det var verkligen kul att få se och fotografera så många fina representanter av rasen. Några av hennes hästar är importerade från USA varav två är viltfångade och några är hennes egna uppfödningar.

Det blev en fantastiskt rolig helg full av fina hästar, goa människor och härliga stunder!
Jessica kommer finnas på plats på Stockholm International Horseshow i Kigermustangernas monter tillsammans med andra uppfödare, så missa inte henne och de andra där!


Att boka en fotografering på hösten

Det är inte bara våren och sommaren som ger underbara bilder utan även hösten med sina fantastiska färger är en favorit hos mig.
En fotosession på hösten ger också en del nya möjligheter till exempel är det lättare att fotografera i soluppgången och solnedgången då solen går upp och ner på lite mer humana tider…
Härligt dimmiga dagar och framför allt dimmiga soluppgångar får vi ju också se en hel del mer utav. Vi får inte heller glömma alla beigefärgade ängar, stränder, sjöar och färggranna skogar!
Jag tycker om alla årstider, varje årstid har verkligen något speciellt att bjuda på.

Med glädje kan jag också meddela att jag numera erbjuder ett lägre pris för dig som vill fotografera under lågsäsongen 1 oktober – 30 april.
Läs mer om detta på fliken ”Fotosession” i menyn eller klicka här
Redan nu har jag sett röda löv på några träd så passa på att boka om du vill ha bilder med höstkänsla.


Ridsport: Höökscupen på Kungsbacka Ridklubb 11-13 augusti 2017

I helgen hade Kungsbacka Ridklubb sin första Höökscup för ponny, jag var bokad under alla tre dagarna och dessutom sponsrade jag alla vinnarna under söndagens klasser. Kungsbacka Ridklubb tycker jag alltid har trevligt anordnade tävlingar och vi fick bra väder hela helgen med undantag från några lätta regnskurar under lördagen.

Vill du se bilder från tävlingen eller vann du någon klass under söndagen?
Maila mig på zandra@zahlo.se så ordnar jag ett bildgalleri till dig.

Vänligen respektera upphovsrätten. Bilderna får inte sparas ner eller på något sätt delas på andra sidor. Olovlig användning faktureras.


Ridsport: Sommardressyr på Lilla Edets Ridklubb 22-23 juli

Den här helgen spenderades på Sommardressyren på Lilla Edets Ridklubb.
Det är så roligt när det är allt från låga till höga klasser, tävlingarna hade allt från Lätt C ända upp till Grand Prix Kür och allt däremellan under fem tävlingsdagar. Jag fanns på plats under lördag och söndag och fotograferade de flesta klasserna.

Vill du se bilder från tävlingen?
Maila mig på zandra(at)zahlo.se  och ange ryttarens namn så kollar jag om jag har bilder på dig och din häst.

Vänligen respektera copyrighten. Bilderna får inte sparas ner eller på något sätt delas på andra sidor.


Ridsport: Sommarhoppet på Ale-Jennylunds Ridklubb 8-9 juli

Först och främst vill jag börja med att tacka alla er som skrivit till mig angående bilder från tävlingen, vad kul det är med så stort intresse för bilderna och vad fin respons jag fått, Tack!

Det blev en fullspäckad helg med 12 timmar fotografering lördag, 12 på söndag och hem hade jag med mig nästan 9000 bilder. Vädret varierade med allt från lätt regn till strålande sol, men definitivt sommar faktiskt!

Vill du se bilder från tävlingen?
Maila mig på zandra(at)zahlo.se  och ange ryttarens namn så ordnar jag ett album till dig där du kan se bilderna.

Vänligen respektera copyrighten. Bilderna får inte sparas ner eller på något sätt delas på andra sidor.


En dag vid Rådasjön – Elvira & Expo

En sen eftermiddag alldeles i början av maj åkte jag till Mölndal för att fotografera Elvira och hennes valack Expo. Vi fotograferade vid Rådasjön och i den vackra omgivningen där vitsipporna fortfarande blommade och bladen just slått ut på träden.

Jag gillar att man så tydligt ser Elvira och Expos fina vänskap genom bilderna. Expo är en känslig själ och det syns hur han verkligen litar på sin matte.
Efter att vi fotat vid sjön fick vi ett fantastiskt fint kvällsljus i vitsippskogen som avslutning, men de bilderna får vänta till nästa inlägg.


En magisk sommarkväll 2016 – Norah & Conny

I september förra året åkte jag ner till Stråvalla strand för att fota Norah och hennes Connemara Conny i solnedgången. Jag tror faktiskt att vi fick den bästa solnedgången under hela 2016 på denna sessionen. Vilken kväll!


Fotopodden


För några veckor sen blev jag tillfrågad om jag ville vara med i Fotopodden och prata om hästfotografering, självklart tackade jag ja!
Fotopodden är en podcast där du får lyssna på tips, erfarenheter och tankar från svenska fotografer och i denna veckans avsnitt pratar jag om hur det är att jobba som hästfotograf.

Lyssna på avsnittet i din podcastapp eller här nedan:

För den som vill lyssna på fler avsnitt så hittar du dem här: www.fotopodden.com


Hästmodell sökes till 26/5

HÄSTMODELL SÖKES FÖR FOTOGRAFERING

Jag söker en bildskön häst för fotografering söder om Kungsbacka imorgon fredag.
Fotograferingen kommer ske på stranden under kvällstid och hästen behöver kunna vara lös inom ett inhägnat område. Ett stort plus om hästen har lång man.
Du får 3 bilder som tack och det går självklart att köpa till fler bilder om så önskas.

Maila till zandra@zahlo.se om du eller någon du känner är intresserad.