Ända sen jag var liten har bilder alltid betytt mycket för mig. Jag är till exempel en av de personerna som bläddrar igenom tidningar och böcker och bara kollar på bilderna eller när jag är ute och går eller åker bil så ser jag fotografiska ögonblick överallt omkring mig.
Alla mina husdjur har blivit flitigt fotograferade precis som allt annat som jag tycker är vackert eller betyder nåt för mig. När min första häst kom in i mitt liv blev han den självklara modellen och oj vad många tusentals bilder jag har på honom från våra hittills 15 år tillsammans.
Att jag har tagit mycket bilder genom åren är nåt jag är väldigt glad för. Att kunna se tillbaka på vackra minnen är för mig ovärderligt.

Nåt som gör mig lite ledsen och som jag hör ganska ofta är ”Jag önskar jag hade fina bilder på min förra häst” och det är precis därför som jag har ett alldeles eget fotoalternativ för dig med seniorhästar 25+ eller för dig som tvingats ta det tunga beslutet att låta din ögonsten få somna in.
När du bokar en Minnessession kommer jag under 2 timmar fånga er vänskap på bild samt din hästs karaktär i personliga porträtt i min typiska bildstil med naturlig omgivning, kontraster, dova färger och fokus på känslan i bilden.

Läs vidare om Minnessession på ”Pris&Info – Fotosession” i menyn eller klicka här

Har du frågor eller vill boka session?
Kontakta mig på zandra@zahlo.se så svarar jag så fort jag kan.
/ Zandra

When someone you love becomes a memory, that memory becomes a treasure